top of page
photo286 (1)-3.jpg

Varden restaurant er et knutepunkt på Kvitfjell og fjellets nabolagsrestaurant. Her er fokuset på hjemmelaget mat, deleretter, hyggelig atmosfære og et bredt utvalg av vin.

 

Menyen endrer seg i takt med sesongens beste råvarer, slik at vi kan serverer deg det beste fra hver sesong. Den lune og hyggelige restauranten vår er en perfekt møteplass for en date, hyggelig middag med venner eller kanskje konfirmasjon. Et sted for de fleste anledninger og aldersgrupper. 

Vi ønsker å strekke oss langt for at du skal føle på varmen og hyggen fra en nabolagsrestaurant. Service og matopplevelse står alltid sentralt hos oss! 

 

9. Varden.jpg

Siden 2021 er det Olga Dybwand som har drevet Varden restaurant. Hun har alltid hatt som mål at restauranten skal tilby et godt mat tilbud til hyttefolket. 

Denne sesongen blir kjøkkenet drevet av Franske Piere og Olga selv. 

Inn på kjøkkenet tar Olga med seg erfaring og inspirasjon fra sin egen flerkulturelle bakgrunn. Hun ønsker å fokusere på enkle retter som er fulle av smak. Olga er selv halv russisk og halvt ukrainsk, med familie i Spania. Og selv har hun reist mye rundt i verden, dette ønsker hun å ta med seg inn på kjøkkenet for å skape varierte menyer!

Olga ønsker deg velkommen til hennes verden av mat og drikke!

bottom of page