VARDEN RESTAURANT

Varden Restaurant er en nabolags restaurant med en fantastisk beliggenhet på toppen av Varden på Kvitfjell.

 Vi ønsker deg velkommen til oss, her kan du la landskapet hjelpe deg med å slappe av, slik at du kan nyte en god mat og drikke opplevelse.

 

Beliggenheten til restauranten er et høydepunkt i seg selv med ski inn og ut direkte til Vardens alpinløyper og milevis med langrennsløyper.

Restauranten er tegnet av Nordic - office of architecture. Stenumgård Bygg fra Fåvang har stått for selve utbygningen. 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

photo286 (1)-3.jpg

Varden restaurant er et knutepunkt på Kvitfjell og fjellets nabolagsrestaurant. Her er fokuset på hjemmelaget mat, deleretter, hyggelig atmosfære og et bredt utvalg av vin.

 

Menyen endrer seg i takt med sesongens beste råvarer, slik at vi kan serverer deg det beste fra hver sesong. Den lune og hyggelige restauranten vår er en perfekt møteplass for en date, hyggelig middag med venner eller kanskje konfirmasjon. Et sted for de fleste anledninger og aldersgrupper. 

Vi ønsker å strekke oss langt for at du skal føle på varmen og hyggen fra en nabolagsrestaurant. Service og matopplevelse står alltid sentralt hos oss! 

 

9. Varden.jpg

Siden 2021 er det Olga Dybwand som har drevet Varden restaurant. Hun har alltid hatt som mål at restauranten skal tilby et godt mat tilbud til hyttefolket. 

Denne sesongen blir også kjøkkenet drevet av Olga og restauranten får ny hovmester. 

Inn på kjøkkenet tar Olga med seg erfaring og inspirasjon fra sin egen flerkulturelle bakgrunn. Hun ønsker å fokusere på enkle retter som er fulle av smak. Olga er selv halv russisk og halvt ukrainsk, med familie i Spania. Og selv har hun reist mye rundt i verden, dette ønsker hun å ta med seg inn på kjøkkenet for å skape varierte menyer!

Olga ønsker deg velkommen til hennes verden av mat og drikke!

Varden Restaurant, Vardenvegen 310, 2634 Fåvang, Innlandet, Norge   |   +4740449439   |   booking@vardenrestaurant.no

 
 
 
 
 
 
 

Åpningstider

Fredag - Lørdag 12 - 21

Søndag 12 - 16

Kvitfjell, Ringebu, Mat, Drikke, Jul, Restaurant, Catering, Food, Drink

GAVEKORT PÅ VARDEN RESTAURANT

Spander en snaks på en bekjent i bakken, gi barna eller barnebarna en belønning eller gave mens de er på besøk. Hva med en meningsfull opplevelse til din familie eller kjære? Ikke minst en perfekt gave til din medarbeider. Minste beløp er på 100 kr, du kan bruke gavekortet som som et vanlig bankkort, enklere blir det ikke.